Słodkie, ale bez grama cukru. Za to przygotowane na bazie samych naturalnych składników. Mieszanka orzechów włoskich, laskowych, brazylijskich oraz nerkowców sprawia, że batoniki są chrupiące. Żurawina i rodzynki dodają słodyczy, a dzięki połączeniu miodu z masłem orzechowym smakołyk jest karmelizowany i sycący.
Dynia niewątpliwie może otrzymać miano Królowej Jesieni. Jej zastosowań jest mnóstwo, ale my dziś postawiliśmy na niezbędny przepis w każdej kuchni, w sezonie jesienno-zimowym. Słodki, delikatny i kremowy koktajl. Bogaty w antyoksydanty zawarte w cynamonie i imbirze oraz naturalną multiwitaminę, jaką jest pyłek pszczeli.
Wołowina w połączeniu z chili jalapeño, duża ilość siemienia lnianego, suszonych pomidorów i aromatycznych przypraw to sycące połączenie. Burgery sprawdzą się idealnie w towarzystwie warzyw zarówno do obiadu, jak i w tradycyjnej bułce. Z pewnością rozgrzeją Wasze podniebienia w chłodne, jesienne dni.
Według szkockiej receptury składnikami niezbędnymi do wykonania ciasta są masło, mąka i cukier. My jednak zmodyfikowaliśmy przepis i część produktów postanowiliśmy zastąpić ich zdrowszymi alternatywami (mąka razowa, orzechy włoskie, olej z orzechów włoskich). Mamy nadzieję, że zasmakuje Wam ta wersja.