Darmowa dostawa od 299,00 zł
Bezpieczne zakupy
Idosell security badge
Olej kokosowy "extra virgin" (900ml) - MIGOgroup
Olej kokosowy "extra virgin" (900ml) - MIGOgroup
Olej kokosowy "extra virgin" (900ml) - MIGOgroup
Olej kokosowy "extra virgin" (900ml) - MIGOgroup
Olej kokosowy "extra virgin" (900ml) - MIGOgroup
Olej kokosowy "extra virgin" (900ml) - MIGOgroup
Olej kokosowy "extra virgin" (900ml) - MIGOgroup
Olej kokosowy "extra virgin" (900ml) - MIGOgroup
Olej kokosowy "extra virgin" (900ml) - MIGOgroup
Olej kokosowy "extra virgin" (900ml) - MIGOgroup

Olej kokosowy "extra virgin" (900ml) - MIGOgroup

21,42 zł
brutto / szt.
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: / szt.
Cena regularna: / szt.
z
Produkt dostępny w bardzo dużej ilości
Produkt dostępny w bardzo dużej ilości
14 dni na łatwy zwrot
Sprawdź, w którym sklepie obejrzysz i kupisz od ręki
Olej kokosowy "extra virgin" (900ml) - MIGOgroup
Olej kokosowy "extra virgin" (900ml) - MIGOgroup
Bezpieczne zakupy

OLEJ KOKOSOWY 900 ml, Nierafinowany "EXTRA VIRGIN" - MIGOgroup

SUPER JAKOŚĆ W SUPER CENIE !

Olej kokosowy stosuje się do:

  • do pieczenia, smażenia, duszenia,
  • do smarowania pieczywa,
  • jako dodatek do zup, sosów i innych potraw,
  • doskonała baza do ciast, tortów i deserów,

Ponadto można go wykorzystać jako kosmetyk, lub jako dodatek do kosmetyków handmade:

  • jako balsam do ciała,
  • jako maseczka do twarzy,
  • jako naturalna odżywka do włosów,

   Olej kokosowy (Extra Virgin, nierafinowany) marki MIGOgroup, uzyskiwany jest metodą zimnego tłoczenia z ręcznie zbieranych, dojrzałych i świeżych kokosów. Olej jest nieoczyszczony, w pełni naturalny, bez konserwantów, sztucznych barwników i aromatów. Nadaje się do celów zarówno spożywczych jak i kosmetycznych.

   Olej kokosowy jest otrzymywany w wyniku tłoczenia miąższu owoców palmy kokosowej. Jest najwyższej jakości olejem z pierwszego tłoczenia, tłoczonym na zimno i nieoczyszczonym. Produkuje się go w wyniku tłoczenia miąższu owoców palmy kokosowej, dzięki czemu posiada charakterystyczny kokosowy smak i aromat.

   Posiada naturalną, białą barwę, a w temperaturze powyżej 25°C przypomina ścięty tłuszcz. Posiada charakterystyczny, kokosowy zapach. Jest bardzo trwały i odporny na wysoką temperaturę. Dzięki temu można go przechowywać niemal w każdych warunkach.

   Olej kokosowy ma wiele zastosowań w kosmetyce, ale na największą skalę jest wykorzystywany w kuchni, gdzie zastępuje wiele tradycyjnych, niezdrowych tłuszczów. Jego delikatny aromat nadaje daniom egzotyczną nutę smaku. Stanowi doskonały zamiennik masła i margaryny w naszej kuchni. Idealnie nadaje się do przyrządzania orientalnych potraw, wydobywając z nich pełnię smaku i aromatu.

   W kuchni świetnie nadaje się do smażenia, pieczenia, duszenia, lub jako dodatek do zup, wszelkich dań czy koktajli. Ponadto stosowany jest w kosmetyce jako środek do codziennej pielęgnacji ciała i włosów. Olej kokosowy nie zawiera utleniaczy, dzięki czemu jest o wiele zdrowszy od popularnych olejów, stosowanych w kuchni. Olej kokosowy jest olejem nieschnącym i po otwarciu, należy go zużyć w ciągu roku.

Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?Zadaj pytanie a my odpowiemy niezwłocznie, najciekawsze pytania i odpowiedzi publikując dla innych.
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
Zaufane Opinie IdoSell
4.77 / 5.00 104 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2024-01-28
Produkty wysokiej jakości, świeże, aromatyczne. Błyskawiczna dostawa. Jestem bardzo zadowolona. Na pewno będę tu robić zakupy.
2024-01-16
Szybko i do celu
pixel