Bajgle to nic innego, jak drożdżowa bułka w kształcie pierścienia. Wypiekane były przez Żydów już w XVII w. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby upiec je także w swojej kuchni. Wybierając do tego mąkę orkiszową, wzbogacamy dietę o wartościowe składniki odżywcze. Takie śniadanie nabiera zupełnie nowego wymiaru.
Babeczki z dodatkiem odżywki białkowej są puszyste, lekkie i delikatne. Jeśli dbasz o dobrze zbilansowaną dietę, masz w sobie ducha sportu, a jednocześnie lubisz czasami sięgnąć po coś słodkiego, to doskonałe rozwiązanie dla Twoich mięśni. Przygotuj muffinki proteinowe i ciesz się pełnowartościowym posiłkiem.
Słodkie, ale bez grama cukru. Za to przygotowane na bazie samych naturalnych składników. Mieszanka orzechów włoskich, laskowych, brazylijskich oraz nerkowców sprawia, że batoniki są chrupiące. Żurawina i rodzynki dodają słodyczy, a dzięki połączeniu miodu z masłem orzechowym smakołyk jest karmelizowany i sycący.
Dynia niewątpliwie może otrzymać miano Królowej Jesieni. Jej zastosowań jest mnóstwo, ale my dziś postawiliśmy na niezbędny przepis w każdej kuchni, w sezonie jesienno-zimowym. Słodki, delikatny i kremowy koktajl. Bogaty w antyoksydanty zawarte w cynamonie i imbirze oraz naturalną multiwitaminę, jaką jest pyłek pszczeli.